Derfor bør du bruge latexfri kondomer

Mangler du lidt indblik i latexfri kondomers effekt, så kan du med fordel blive her på siden og følge med herunder, for at blive klogere på latexfri kondomer samt hvordan du og din partner kan undgå allergi efter samleje.

Allergivenlige kondomer

Latexfri kondomer er kondomer som du kan bruge under samleje, uden at skulle bekymre dig om allergi. Der er mange mænd og kvinder som oplever, at de får et allergi efter endt samleje. Der er forsket i kondomers virkning på mænd og kvinder, og man har fundet frem til, at nogle mænd og kvinder kan være allergiske overfor det latex som mange kondomer består af. Derfor er der stigende fokus på udviklingen af latexfri kondomer, så folk, som du og din partner, ikke skal bekymre jer om allergi. Disse kondomer lever naturligvis op til EU’s kvalitetskrav, og samtidig er de også grundigt dermatologisk testet.

Latexfri kondomer giver jer bedre sex

Udover at du og din partner kan undgå allergi forårsaget af kondomer, så kan latexfri kondomer også øge jeres samlejes kvalitet og nydelse. Dette skyldes, at disse latexfri kondomer er tyndere end de klassiske kondomer af latex. De latexfri kondomers tynde og fleksible struktur betyder, at folk som regel oplever en forbedret oplevelse under samleje, lige så vel at sexlysten kun stiger.

Hvorfor kondomer i det hele taget?

Årsagen til at kondomer er yderst vigtige er, at de, kort sagt, hjælper med at forhindre mange forskellige sexsygdomme hos begge parter, og naturligvis forhindrer kondomer også uønsket graviditet. Derfor er det vigtigt, at man forstår vigtigheden af brug af kondom. I Danmark har vi i de seneste år set et stigende antal af klamydia- og aids-diagnoser, hvilket er meget problematisk, da det er to sygdomme som er meget smitsomme, hvoraf sidstnævnte kan være dødelig, hvis ikke behandlet i tide. Konsekvensen af kondomets fravær under samleje, skal forstås alvorligt, og derfor opfordrer vi alle til at have tryg og sikker sex, og I kan starte fornuftigt, med latexfri kondomer.

Hvor høj er sikkerheden?

I dag kan man trygt sige, at kondomer er næsten 100 sikre, såfremt at de anvendes hver gang. Man kan dog ikke garantere, at et kondom ikke vil briste under samleje, eller endda glider af, men det er sjældne tilfælde. Et kondom kan briste under meget hård sex, så man bør naturligvis altid være lidt forsigtig. Hvis det brister, bør du og din partner da købe nødprævention, i form af en p-pille.