Elsker du fart over feltet og høj puls, så læs med her

Hvad er bedre end at kombinere fritid med motion? I sin fritid skal man gøre det, der gør en glad. Kan du godt lide at cykle, kan det være en oplagt mulighed i din fritid. Cykling er godt, sundt og så kommer du langt rundt. En cykeltur giver mulighed for at opleve Nordjylland i et tempo, som du selv bestemmer. Find skønne ruter som fører dig gennem hyggelige landsbyer. Uanset om du er til off-road på mountainbike eller hyggelige ture langs Kattegat, finder du en rute, der passer lige netop til dig.

Test dine grænser

Når du skal vælge en rute, du gerne vil cykle, skal du overveje, hvor langt du gerne vil cykle. Fordelen med cykling er, at du hurtigt kan komme langt omkring, derfor er det en god og effektiv måde at opleve Nordjylland på. Find ideer her, hvis du trænger til inspiration i Danmark eller lokalområdet. Vil du gerne have blodet pumpet rundt i kroppen, skal du overveje at cykle en tur på din mountainbike. Nordjylland byder på kuperet terræn, hvor du finder en masse gode og sjove ruter, hvor du får mulighed for at udfordre dig selv til din yderste grænse. Elsker du lidt fare og høj puls, bør du besøge Nordjylland.

Find ruter der passer til dine kompetencer

Mountainbike er en sjov form for motion, hvor du selv bestemmer, hvor vildt det skal være. Fordelen er, at du selv kan finde en rute, som passer til dine kompetencer, derudover findes ruterne i forskellige længder. Nogle af ruterne byder på en flot udsigt, hvor du kan tage en pause og kigge ud. Nyd stilheden og roen, hvor du får fornyet energi. Elsker du at cykle, så er det oplagt at gøre det i din fritid og kombinere det med natur og frisk luft.