Hvad koster det at blive skilt?

Få rådgivning til din skilsmisse – til en god pris

Vi kommer ikke udenom, at der er en betydelig omkostning ved skilsmisse og det er her en god og professionel advokat kommer ind i billedet og kan hjælpe jer, med hele skilsmisseprocessen. Der er en række krav til at blive skilt. Først og fremmest skal I separeres, hvis ikke I lever op til krav som f.eks. at der har været vold involveret, børn involveret, utroskab eller andet. Seperationen varer et halvt år og herefter kan I ansøge om skilsmissen. Du kan godt separeres, selvom I ikke begge to indgår i aftalen om at blive separeret, det er nemlig dit valg. Derudover er der meget andet som man skal tage stilling til. En lang række juridiske krav, som godt kan være uoverskueligt, når man i forvejen kæmper en kamp om at få hverdagen til at fungere. Skilsmisser kan nemlig være en hård omgang for mange og særligt for børnefamilier.

Med en kompetent skilsmisseadvokat med på råd, kan I hos Advokathuset Bredgade få et personligt rådgivningsmøde om skilsmisse, hvor du bliver afklaret omkring alle reglerne, både de praktiske, juridiske og økonomiske krav som gør sig gældende for din skilsmisse.

Jeres seperation bortfalder, hvis en af jer ikke flytter adresse inden for 3 måneder og så skal I ansøge igen. Det er vigtigt at I holder øje med den slags regler, for ellers kan man i sidste ende stå i en situation, hvor man ikke længere har ret til en skilsmisse.

Når Familieretshuset modtager jeres ansøgning om skilsmisse eller separation, har de mulighed for på eget initiativ at afslutte sagen, hvis de er af den opfattelse, at I ikke kan nå til enighed om separationen og skilsmissen Der laves altså en vurdering omkring vilkårene. Nu har jeg allerede nævnt en hel del informationer. Det kan være svært at være i den slags, når der er så meget juridisk, man kan have behov for hjælp til.

Prisen for en skilsmisse

Derfor er det at anbefale, at man skaffer sig en skilsmisseadvokat og får et rådgivningsmøde som koster de første 3000 kr. Men det er alle pengene værd, hvis du har brug for ro og tryghed. Skilsmisseadvokaten sørger for din sikkerhed på, at alt det praktiske, formelle og juridiske arbejde er i orden i forbindelse med din skilsmissesag.

Advokathuset i bredgade er specialister indenfor skilsmisseområdet og med mange års erfaring kan de give dig det som du har behov for, nemlig ro og tryghed og en hånd med alt det praktiske.  Du får en økonomisk og juridisk vurdering af din situation og du får lov at stille alle de spørgsmål som du end måtte have.