Sådan sælger du din brugte bil

Biler er dyre, det kan man ikke benægte. De høje priser kan få mange til at vælge en så billig og lille bil som muligt. Og det kan sagtens være, at en mindre bil dækker dine behov uden problemer. Men måske tænker du, at du en dag skal videresælge bilen og tjene nogle af pengene hjem. I så fald er det en god idé at tage fremtidige køberes ønsker med i overvejelserne, når du køber ny bil. Men hvad vil folk have? Det giver vi dig svaret på i denne oversigt.

Hvad vil folk have?

Generelt vil folk ikke have en bil, som bærer for meget præg af at have været brugt. Det betyder, at snavs og tegn på rygning i bilen virkelig kan presse prisen ned. Så er det næsten lige meget at bilen er en Mercedes brugt. Så sørg for at holde bilen ren – så har du en meget bedre chance for at videresælge.

Ekstraudstyr

Når folk køber en brugt bil, vil de gerne have en bil som opfylder deres behov fra start, så de ikke selv skal tilføje en masse ekstraudstyr. Derfor er det en god idé at udstyre bilen med det mest basale, såsom krog, klimaanlæg og navigation.

Hvilken bil skal du vælge?

Hvis du er ret sikker på, at du på et tidspunkt vil videresælge din bil, bør du vælge en attraktiv bil fra starten. Ja, du kan godt tilføje ekstraudstyr, som kan gøre det nemmere at sælge, men der er også mange ting, som du ikke kan ændre. Mange bilkøbere foretrækker biler med fem døre fremfor tre. Det kan være meget svært at tiltrække disse købere til din bil med tre døre, selv hvis den har masser af ekstraudstyr. Derfor kan det også betale sig at vælge en lidt større bil, hvis du regner med at videresælge den en dag.