Til dig der vil køre Volvo

Leasing er kommet for at blive, for med leasing er det pludselig også blevet meget nemmere at køre rundt i de store luksusbiler. Er Volvo den bil du drømmer om, men føler du ikke at du har råd til at tage et lån i banken, for at få råd til den store bil. Så kan det være at du i stedet, skal overveje om volvo leasing, ikke er noget for dig. 

 

Leasing betyder nemlig, at du ikke behøver at tage et ekstra billån i banken, her låner du i stedet bilen – og det er smart. Leasing betyder i bund og grund, at det er dig der bliver bruger af bilen, hvor det sted du har leaset bilen igennem, står som ejer. Det betyder også at det ikke er dig, der kommer til at stå med en stor regning, hvis bilen skulle gå hen og gå i stykker. 

 

Du kender dine udgifter

Det smarte ved at lease er, at du kommer til at kende dine udgifter. Du ved altså allerede hvad dine månedlige udgifter bliver, vel og mærket, hvis du ved hvor mange kilometer du, rundt regnet, skal køre i bilen. 

 

Her er fordelene

Når du vælger at lease en bil, er det smarte at du ikke skal bekymre dig om, hvordan du kommer af med bilen igen. Det er smart for dig, der gerne vil skifte bilen ud, med en nyere model, få år efter du skulle have købt en bil. 

 

  • Der er ingen risiko for et værditab
  • Du behøver ikke at skulle låne penge i banken
  • Du kan altid køre rundt i en ny bil