3 måder hvorpå du kan få den fedeste weekend med drengene

Ens venner er utroligt vigtige at huske; det er hos dem, du finder støtte og vejledning i livet, og det er hos dem, du kan koble fra, når hverdagen bliver lidt for seriøs. Derfor er det utroligt vigtigt, at du husker at finde tid til dem.

Hvis du og dine venner har en smule svært ved at finde tid til hinanden grundet hverdagens stress og jag, så er det måske på tide at prioritere en rigtig drenge-weekend. Den kan se ud på forskellige måder – læs mere lige her for inspiration.

Tag på festival

En måde, hvorpå du 100% kobler fra, er ved at tage til festival. Det er ikke for alle, men hvis det er noget for dig, så giver det super god mening at tage dertil. Det er en smule dyrt med både indgangsbillet, drikkevarer, pop up telt og så videre, men det er til gengæld også med garanti en super fed weekend, som I længe vil bringe på banen.

En festival kan desuden se ud på mange forskellige måder – hvis ikke I er en vennegruppe, der nyder at drikke jer i hegnet, så findes der også typer, hvor det foregår mere stille og roligt – måske I endda kan finde en niche festival, der hænger sammen med en af jeres fællesinteresser.

En date-aften

En date-aften er ikke noget, som du udelukkende kan have med din kæreste – du kan også invitere dine drenge ud på det, der ligner en date. Sandheden er nemlig den, er det er utroligt hyggeligt.

I kan starte med en aktivitet – bowling, lasertag, minigolf eller noget helt fjerde – og så tage ud og spise på restaurant bagefter. Det behøver ikke at være helt vildt dyrt, det kan blot være den kinesiske buffet eller måske på Flammen – uanset, så er I garanteret en helt igennem fantastisk aften.

Du kan også invitere dine venner hjem til dig og lave mad for dem, hvis du har en forkærlighed for at lave mad. Det er selvfølgelig ikke for alle, det kræver en del mere tid fra din side af, men til gengæld er det utroligt hyggeligt, og det finder sted i behagelige omgivelser, hvor I virkelig kan fokusere på at snakke om alt og intet.

En tur på byen

Sidst, men ikke mindst, så er der selvfølgelig den klassiske tur på byen. Vi er trods alt fra Danmark og langt de fleste er derfor glade for at drikke alkohol – også i store mængder. Det er garanteret noget, som du selv har gjort meget i, og det er måske noget, som I stadig gør utroligt meget i. Og en tur på byen er typisk en helt igennem fantastisk aften, hvor I om noget har mulighed for at koble fra.

Igen kan aftenen nemt starte med en god middag på restaurant eller med noget forfest med drikkevarer og lidt pizza hjemme hos en af jer – det er helt op til jer, hvordan I vil skrue jeres aften sammen.