Mandeguide: vælg de rette underbukser til dine behov

Underbukser er en af de ting, som ingen mænd kan slippe udenom at skulle købe engang imellem. Det er måske ikke ligefrem det, du har mest lyst til at bruge din tid på, men det skal gøres, så du kan få noget komfortabelt på forneden i det daglige.

Men underbukser er ikke bare underbukser, for der findes mange forskellige slags, og det er derfor nemmere sagt end gjort at vælge de par underbukser, der passer perfekt til dig. Så hvad skal du egentlig vælge?

Trunks

Trunks er de stramtsiddende underbukser, som har en høj placering på låret. Trunks er ikke så velegnede til brug under sport, men de vil til gengæld se knivskarpe ud på dig med muskuløse ben, når du vil fremvise dig selv for kæresten.

Briefs

Briefs er underbukser, der viser hele låret. De dækker ballerne og hoften men så ikke meget mere. Disse underbukser giver god støtte, og de er et godt valg, når du har stramme bukser på. Her sørger dine briefs for, at der er mere plads på låret, så de stramme bukser ikke folder på lårene.

Boxershorts

Boxershorts er løstsiddende underbukser, som typisk dækker ned til midt på låret. Disse underbukser passer godt til brug under løse bukser som eksempelvis habitbukser. Disse underbukser er yderst behagelige at have på, da de giver rig mulighed for bevægelighed for alle involverede kropsdele.

Køb moderne underbukser online

Hvis du mangler underbukser til garderoben, kan du sagtens klare dine indkøb online i stedet for at spilde din tid i en tøjbutik. Du kan eksempelsiv kigge med blandt det store udvalg af jbs underbukser, hvor du kan finde lidt f hvert og noget for enhver smag.

Her kan du bestille online i ro og mag, så du kan finde frem til de helt rette underbukser for dig, din krop og din garderobe.