Modetrends du skal følge i 2023

Er du typen, der følger nøje med i nye trends og tendenser, eller holder du dig til de samme klassikere år efter år? Uanset, bør du helt sikkert holde øje med disse trends, der kommer til at være over alt i gadebilledet i år 2023.

Læs med her for trends, der tager dit år med storm!

Mænd bærer også smykker

Neglelak, halskæder, øreringe og fingerringe. Du ser det hovedsageligt på unge mænd landet over, og det er en trend, der er kommet for at blive. Har du stadig ikke dyppet fingrene i smykkerne, må dette blive året! Flere steder på nettet kan du finde guld og sølv halskæder til mænd. Moden de senere år har vist, at smykker både kan have et feminint og et maskulint udtryk.

Halskæderne kan du parre med en hvid tank. Den hvide undertrøje skal blot stoppes ned i et par bukser, og ganske let har du et stilrent og fedt outfit. Har du lyst til at style dit fit med en hat, bør du kigge i retning af fleece-beanien, der bliver at se overalt i 2023.

2023 eller 2003?

Du har måske allerede nogle gange været i tvivl om, om vi befandt os i nullerne eller tyverne, når du er gået forbi teenagere på gaden. Vi er efterhånden så langt væk fra nullerne, at de nu er nået at blive retro – ja, utroligt nok! Måske har det krævet noget tilvænning, men nullernes inspiration i 2023 kommer helt sikkert til at vokse på dig.

Er nullerne alligevel ikke noget, der taler til dig og din æstetik, har du muligvis en indre country-stil, der skal slippes løs nu. Westernbluser, -bukser og -hatte vil du uden tvivl se meget mere af i år, så hvorfor ikke blot give sig hen i den Texas-inspirerede tøjstil?