Sådan gør du sommergarderoben klar

Sommeren er i fuldt flor, og temperaturen stiger. Det betyder, at du skal finde dit sommertøj frem, så du kan holde ud at være udenfor. For at gøre det nemt for dig selv er det en fordel, hvis du organiserer din sommergarderobe og gør den helt klar. Er du i tvivl om, hvordan du gør det, skal du læse med videre her.

Start med at fjerne vintertøjet

Først og fremmest skal du pakke vintertøjet væk fra klædeskabet. Der er selvfølgelig mange ting, som du bare kan lade blive i skabet. Men der er helt sikkert også flere varme sager, som du ikke behøver at have fremme i de varme måneder. Pak dette tøj ned og opbevar det til de kolde måneder.

Sortér i dit sommertøj

Nu er det blevet tid til at sortere i dit sommertøj. Find ud af hvad du gerne vil beholde, og hvad du gerne vil smide ud, give væk eller donere. Læg tøjet i bunker alt efter, hvad du vil gøre med det, så du ikke behøver at gennemgå det igen bagefter. Det kan give dig et overblik over, om du mangler noget, eller om du har, hvad du skal bruge.

Køb nyt sommertøj

Har du ikke nok sommertøj, skal du i gang med at købe noget nyt. Det kan være, at du mangler shorts til mænd, eller at du mangler nye t-shirt. Uanset hvad er det en god idé, at du får opdateret din garderobe, så du kan se smart ud hele sommeren.