Sådan afholder du den bedste firmaudflugt

Det kan være svært at finde et godt sted at holde firmaudflugt. Det skal være en aktivitet, som alle kan være med til – og som alle synes er sjov. Derfor kan Københavns største action- og eventcenter være et bud, da der er en masse forskellige aktiviteter at vælge imellem.

Et arrangement der passer til jer

Kongelunden har igennem 30 år afholdt firmaudflugter, hvorfor de ved, hvad der skal til, for at få et godt firmaarrangement stablet på benene. Tag derfor dine kollegaer under armen og afhold jeres firmaudflugt her. Det er muligt at skabe et arrangement, som er for alle – uanset køn, alder og form. Hvis dette lyder som noget for jer, kan du derfor kontakte dem, hvorefter du får et program, som er skræddersyet perfekt til lige netop jeres firma og behov.

Tilbring hele dagen eller brug som opvarmning

Hvis I vælger at afholde jeres firmaudflugt her, er det naturligvis op til jer selv, hvor lang tid I har lyst til at tilbringe i centeret. Der er imidlertid mulighed for både mad og drikke på stedet, hvorfor I har alt det, som I har brug for, hvis I ønsker en succesfuld firmaudflugt. Der er ligeledes mulighed for at tage et bad, hvis planen er, at I skal videre til et andet sted efterfølgende. Derfor er det muligt at tilbringe mange timer på stedet – men I kan tillige bruge aktiviteterne som opvarmning, hvis I skal videre til et andet sted bagefter.

Se mere information online

Du kan tilegne dig mere viden på hjemmesiden. Her kan du således læse mere om stedet og de mange muligheder, der er at finde. På denne måde kan du skabe dig et overblik over diverse aktiviteter, som der tilbydes, hvorefter du kan vurdere, hvorvidt det ville være en oplagt mulighed at holde din næste firmaudflugt her.