Sjov leg i boldbassin for børn i alle aldre

Boldbassiner har i mange år været et hit hos børn, og det er med god grund. Der er mange fordele, ved at lade dit barn tilbringe timevis af sjov i et flot boldbassin. Det er utroligt sjovt for barnet, men det er også meget lærerigt, og det styrker barnets udvikling. Hos Little Happy tilbyder vi et stort udvalg af boldbassiner, som kan opfylde hvert et barns drøm om at lege rundt i et hav af bolde. Bassinerne kommer i mange former og størrelser, fyldt med farverige bolde.

 

Boldbassiner er en fantastisk mulighed for at bringe lidt af legelandet med hjem. Dit barn vil med garanti have masser af sjov når det flyder rundt i de mange farver. Boldbassinerne har et moderne og tidløst design, og med vores store udvalg af farver kan du finde et der vil passe ind med resten af interiøret. Vi tilbyder også flere letvægts boldbassiner, som er nemme at flytte rundt, også for barnet. Bolbassinernes bløde kanter, skaber også en fantastisk mulighed for at de små kan øve sig på at sidde, kravle og stå.

 

Fordele ved leg i et boldbassin

Når børn leger imellem de mange bolde, bliver mange af deres sanser stimuleret, derfor er det også en leg som børn kan udvikle sig gennem. Noget af det som legen har en stor effekt på, er barnets motorik. Når børnene er omgivet af de mange bolde, er det oplagt at de også mærker og føler dem, og det styrker barnets finmotorik. Barnet får også en bedre kropskoordination, ved at kaste rundt med de mange farverige bolde.

 

  • Beroligende

Boldbassiner kan også virke meget beroligende for børn. Det er en rar følelse for dem at være omgivet af de mange runde og bløde bolde, og de vil kunne bruge meget tid på bare at ligge og slappe af i bassinet.

 

  • Bolde uden bassin

Hos Little Happy tilbyder vi også et stort udvalg af separate bolde, så når de gamle bolde enten er blevet slidt op eller når der er mangel på farver, vil der være mulighed for at købe lige de bolde der passer til dit behov. Boldene er meget fleksible og elastiske, derfor kan de også holde til en del leg.

 

  • Sundhed og sikkerhed

Vores bolde er fri for BPA og er alle OEKO-TEX certificerede, vi tilbyder også bolde som er fremstillet af LDPA-plastik, der er CE-godkendt, derfor kan du være sikker på at du ikke udsætter dit barn for nogle skadelige kemikalier. Vores bassiner er enten fremstillet i plantebaseret naturskum, du kan derfor trygt lade dit barn flyde rundt i vores bassiner.

 

Boldbassiner for alle aldre

 

Boldbassiner kan være underholdende for børn i mange år de der ikke er nogen aldersgrænse for hvornår sjoven stopper. Det er sjovt at boltre og kaste sig rundt i et hav af bolde, for de yngre børn såvel som de ældre. Boldbassiner er anbefalet at bruge fra børnene er 12 måneder gamle og opefter, det er fordi børn i denne alder især har gavn af de mange sanseindtryk de oplever. Men bassinerne kan selvfølgelig også benyttes af yngre børn, hvis du bare lige holder lidt øje med dem. Hos LIttle Happy tilbyder vi mange boldbassiner fra to forskellige brandts, Misioo og Kidkii. Begge brandts tilbyder fantastiske bolde og bassiner som vil dække lige præcis dit barns behov. Lad dit barn nyde legen og samtidig styrke sin udvikling.