Derfor fungerer Silver shampoo både til mænd og kvinder

Silver shampoo er som navnet antyder det, en shampoo lavet specielt til folk der ønsker en mere grålig eller lys nuance i deres hår. Mange tror fejlagtigt at det udelukkende er en shampoo til kvinder, men der tager de fejl. Læs med her hvorfor og lær mere en hvordan Silver shampoo fungere.

Hvem kan have glæde af en Silver shampoo?

Alle mennesker, der ønsker at få en lysere og mere kølig i nuance i deres hårfarve, kan anvende en Silver shampoo. Der er ikke som sådan forskel på mænd og kvinders hår og alle kan derfor benytte sig af og have stor effekt af en Silvershampoo. Den er oprindeligt lavet til, hvis man har farvet sig hår lyst og der stadig er rester af gule toner tilbage i håret. Her kan shampooen så gå ind og neutralisere de gule toner og dermed gøre håret mere køligt og gråt i farven. Man har nu fundet ud af, at en silver shampoo også sagtens kan anvendes uden at håret er farvet inden. Det vil sige, hvis du er begyndt at få gråligt hår og ønsker at det bliver mere gråt, så kan du også sagtens anvende en Silver shampoo. Derfor fungere Silver shampoo til gråt hår og til farvet hår.

Hvordan virker en Silver shampoo?

En Silver shampoo er lavet med en masse lilla pigmenter i fordi, at man har fundet ud af, at de lille pigmenter går ind og lysner håret. Præcis ligesom afblegning når man farver håret lyst er blå/lilla i farven. Det er faktisk det samme med en Silver shampoo, bare slet ikke så kraftigt. De bedste Silver shampoos er meget kraftige i deres farve og vil kunne farve både dine hænder og negle lilla, du bør derfor anvende handsker når du skal bruge shampooen. Lige som at shampooen kan gå hen og farve dine negle og hænder lilla, så kan den også gå ind og give et blåligt skær til dit hår, hvis du lader den sidde for længe. Det er derfor altid en god ide, at læse på shampooen, hvor lang tid du skal lade den sidde i håret.