Nyt look: Sådan kan du ændre dit look med små justeringer

Sommeren står for døren og for mange er dette en oplagt mulighed for at give sig selv en makeover, så man kan blive helt klar til den nye strandsæson. Men det kræver ikke nødvendigvis den helt store anstrengelse at få et nyt look. Derfor har vi lavet en kort liste med fire simple ting du kan gøre, hvis du drømmer om et nyt og moderne look.

1: Få noget mere sol på kroppen

Det første du kan gøre, er at få noget ekstra sol på kroppen. Det behøver hverken at koste penge eller at tage lang tid at få lidt ekstra kulør.

Tag en time eller to i solen i løbet af ugen, og du vil hurtigt komme til at få en ekstra glød, som kan give dit look et friskt pust. Men hold dig ude af solen, når det er allervarmest.

2: Anlæg dit et nyt skæg

Et anden ting du kan gøre, som ikke kræver den helst store indsats, er at anlægge dit et skæg eller måske et helt nyt skæg.

Store og kraftige skæg har været in i længere tid, og det kommer næppe til at ændre sig foreløbigt. Du kan derfor roligt lade de små skægstubbe gro i et par uger, og derefter tilpasse dit skæg, så du får det som du gerne have det.

Et skæg kan både få dig til at se større og mere mandig ud, ligesom det også kan give et elegant touch til ens udseende. Det vigtigste er dog at dit skæg passer til din ansigtsform. Hvis du har problemer med dit skæg, kan du søge inspiration til, hvad du kan gøre på denne side.

3: Få ordnet håret

En tredje ting du kan overveje, er at se nærmere på din frisure. Uanset om du er vant til at være korthåret eller langhåret, så kan en ny frisure lynhurtigt ændre hele dit udseende. Hvis du overvejer at anlægge et stort skæg, så kan du med fordel lade håret gro, så det matcher.

Hvis du omvendt bedre kan bære et lille overskæg i bedste Johny Depp stil, så kan du i stedet overveje en kort frisure der er klippet til i siderne. Du kan i samme ombæring også overveje at farve dit hår for at fuldende dit nye look. Du vil helt sikkert få noget ekstra opmærksomhed fra både din familie, venner og kollegaer.

4: Overvej at reducere dybe rynker

En fjerde ting du kan overveje, hvis du ønsker at pifte dit look op, er at få taget hånd om dine mest fremtrædende rynker. Rynker kommer helt naturligt i takt med vi bliver ældre, da vores hud mister en del af sin spændstighed og fasthed.

Derudover får mange rynker i områder hvor de autonome muskler er mest aktive, det er de muskler, som vi ikke selv kan styre med tankens kraft. Dette gæler særligt omkring øjnene og munden. Heldigvis kan rynker forebygges og mindskes markant. Du kan både vælge at bruge rynkecreme eller du kan overveje at få foretaget en Botoxbehandling, der hurtigt kan reducere dine rynker eller helt glatte dem ud. En behandling med Botox tager ikke lang tid, og kan holde i helt op til 6 måneder under de rigtige omstændigheder.