Sådan vælger du den helt rigtige skægtrimmer

Synes du også, at det kan være rigtig svært at finde rundt i de mange forskellige muligheder af skægtrimmer, der er på markedet? Så er du bestemt ikke alene. Der er nemlig rigtig mange muligheder, når du skal vælge en skægtrimmer, og de har alle nogle forskellige funktioner, som er gode for forskellige personer. Læs med her og find den bedste skægtrimmer til netop dine behov.

Hvilke parametre er gode at vurdere efter?

Der kan være mange forskellige parametre i omløb, når du skal udvælge den perfekte skægtrimmer til dig. Alle skægtrimmere er nemlig ikke lige gode, og derfor bliver man også nødt til at vurdere forskellige parametre, når man skal vurdere den enkelte skægtrimmer. Det kan for eksempel være batteristørrelsen og batterilevetiden på trimmeren, som er relevant. Det kan være barberbladene eller antallet af barberblade, du mener er mest relevante. Det kan være selve byggekvaliteten, du godt kan lide. For eksempel at trimmeren ligger godt i hånden, når du bruger den. Eller måske er det faktisk bare prisen, du er interesseret i? Især hvis du ikke skal bruge skægtrimmeren så tit, eller hvis du endnu ikke har så meget skæg, at kvaliteten betyder noget. Der er altså mange forskellige parametre, du kan vurdere ud fra, når du skal vælge en ny skægtrimmer.

Den billige trimmer

Måske synes du, at det vigtigste parameter er prisen, og måske spørger du dig selv: behøver jeg virkelig bruge alt for mange penge på en dyr skægtrimmer? Her er svaret selvfølgelig nej, det behøver du slet ikke. Som hovedregel kan de fleste trimmere faktisk det samme. Det er blot alt det ekstra, man ofte får med, når man vælger en dyrere model. De helt billige modeller er dog ikke særlig gode i vand, og derfor anbefales det, at du bruger en dyrere mode, hvis du gerne vil bruge skægtrimmeren under vand – for eksempel når du går i bad. Samtidig skal man være opmærksom på, at kvaliteten ofte er dårlig, hvis man vælger en helt billig trimmer (omkring 200 kr. eller under). Måske falder barberbladet af efter kort tid, eller måske holder batteriet slet ikke lang nok tid til en hel barbering. Så hvis man gerne vil have en billig skægtrimmer, kan det være en god ide at gå et par hundrede kroner på i prisen, så kvaliteten bliver en smule bedre. Men det kommer selvfølgelig helt an på skægtrimmerens formål.