Gør dig sexy med god grooming hos en skønhedsklinik

Statistisk set må der være i hvert fald nogle kvinder på planeten, der tænder på mænd med komplet uplejet hår og fuldskæg, besynderlig kropsodør, uren hud, hår overalt og et tykt lag lipider kroppen over, fordi du aldrig bruger shampoo under bruseren. Kvinder, der tænder på den afskyelige snemand, kan dog formodes at være i undertal, så husk nu at groome dig selv.

Opsøg professionel hudpleje til mænd

Du kan passende nok starte med at søge mod en klinik, der laver hudpleje til mænd. Sådan et sted kan du nemlig få vidt forskellige services foretaget – bogstaveligt talt pleje helt fra top til tå. At opsøge en skønhedsklinik og hudpleje til mænd i København kan være din indgang til at få det bedste frem i din krop – og få fifs med til, hvad du kan gøre fremover for at virke sexy.

Gør ansigtet klar til profilfoto

Lad os starte med at se på dit ansigt – da det også er, hvad andre starter med at se af dig. Her er ansigtsbehandling mod uren hud aktuelt, især for dig med akne. Frugtsyrebehandling kan hjælpe mod solskoldninger og rynker, mens voks af næsebor giver færre irritationer og derfor færre gnub på et næsebors yderside, hvilket hjælper dig med at komme en ufin adfærd til livs.

Plej dit bevægeapparat

Håndpleje og fodpleje kan hjælpe mod hård hud og øge din sensitivitet for sanseindtryk, foruden at tør, pergamentagtig hud bliver blød og fugtig. Kombinér evt. disse typer pleje af dine lemmers ender med kropsmassage eller dybderensende rygbehandling, så du bliver frisk.

Gør kroppen glat som et kanvas

Ved siden af det kommer naturligt nok, at du kan få dit skæg skrabet eller barberet for at give et velplejet udtryk, og at uønsket kropshår kan voksfjernes for at gøre dig glat som et kanvas.

Alt får du foretaget på en skønhedsklinik til mænd.