Idéer til gode værtsgaver

Næste gang du inviteres på besøg hos familie eller venner, skal du have god værtsgave med. En god værtsgave viser, at du sætter pris på at blive inviteret derhjem, og at du gerne vil give en lille ting som en tak til dem.

Hvis du er på udkig efter en god værtsgave, så skal du læse med her. Her får du nemlig en række idéer til værtsgaver, som du måske ikke selv har tænkt på.

Giv noget der kan bruges

Mange der kommer med værtsgaver, tror fejlagtigt, at det skal være noget, som værten kan byde sine gæster eller nyde, når forsamlingen er taget hjem. Derfor kommer mange med chokolade eller vin. Men hvorfor ikke give noget praktisk, som værten kan have glæde af i lang tid?

Det kan for eksempel være en flot plante, en fancy proptrækker, nye viskestykker eller en lille figur, du selv synes godt om.

Husk, at gaven slet ikke behøver at være dyr, det skal blot være en lille ting, så værten ved, at du har tænkt på ham eller hende. Det er i virkeligheden det, der betyder mest.

Giv noget lækker til ganen

Det er selvfølgelig oplagt at komme med noget lækkert, som du ved at værten godt kan lide. Det kan for eksempel være en æske fyldte chokolader eller en god speyside whisky. Køb noget, som du ved værten kan lide og tænk ikke så meget på, om det er for billig en gave at komme med – det er som sagt ikke det, der betyder mest.

En buket blomster

Du kan også vælge at komme med en værtsgave, der er mere festlig, som for eksempel en buket friske blomster. Det vil værten helt sikkert sætte pris på, og den smukke buket kan pynte på bordet, mens i spiser middag.