Sådan giver du nemt spisebordsstolene nyt liv

Ombetrækning af stol

Har du haft dine spisebordsstole i mange år? Og mener du, at det er tid til, at de får nyt liv? I så fald er der flere måder at gribe det an på.

Det vil sige, at der ikke er nogen grund til, at du enten smider dem ud eller sælger dem. I stedet kan du blot forsøge dig med at give dem et nyt look, så du igen kan finde glæde over at have dem som dine spisebordsstole.

I og med, at der er flere måder at gøre dette på, er du dog nødt til at finde ud af, hvordan du har i sinde at gribe det an. Den bedste løsning er dog som regel at få dem ombetrukket.

Nyt betræk giver nyt liv

Når du får nyt betræk på dine stole, er det med til at give dem nyt liv. Det vil sige, at de kommer til at fremstå, som var det helt nye stole, uden egentlig at være det.

Ikke nok med, at du kan glæde dig over, at dine stole får nyt liv, så kan du også glæde dig over, at det i mange tilfælde er billigere at få lavet en ombetrækning af stol, end at købe en række nye stole.

Af denne grund er det også en løsning, som rigtig mange ender med at vælge, da det netop er en rigtig god måde, hvorpå man kan give sine stole nyt liv på, hvis man føler, at man med tiden er blevet trættet af at se på dem.

Du kan give stolene et helt nyt look

Det er naturligvis også værd at nævne, at du ikke blot har mulighed for at give dine stol nyt liv, når du får dem ombetrukket. Hvis du vælger at gøre dette, så kan du faktisk også give dem et nyt look.

Hvis du er blevet træt af at se på dine stole, kan det være, at du har et ønske om, at de kommer til at se markant anderledes ud. Netop dette har du mulighed for at opnå, hvis du beslutter dig for at ombetrække dem.

Dette kræver dog, at du vælger et betræk, der ser markant anderledes ud, end det, du har på dine stol på nuværende tidspunkt. F.eks. kan du vælge at gå fra sort stof til cognaclæder eller deslige.

Overvej om det kan betale sig

Det er vigtigt, at du er opmærksom på, at det ikke er helt billigt at få nyt betræk på sine stole, hvorfor du skal tage op til overvejelse, om det rent faktisk kan betale sig at gøre det.

Hvis der er tale om stole, som du ikke har givet mere end et par hundrede kroner for, er det ikke sikkert, at det er værd at gøre.

Er du blevet enormt glad for dem, og du derfor gerne vil beholde ham dem i mange år, kan det dog ikke udelukkes, at det er værd at gøre. Det er blot vigtigt, at du er opmærksom på, at det bestemt ikke er gratis at få ombetrukket stolene.