Bytur med vennerne

Skal du ud med vennerne næste weekend, men har lagt mærke til at hver eneste lørdag forløber nogenlunde ens? Det kan blive lidt ensformigt i længden, så hér kommer en plan for den perfekte bytur med flere aktiviteter – en tur der bliver husket for evigt. I kan ændre planen så den passer til jeres vennegruppe, hvis i er typerne der tager tidligt ud og tidligt hjem eller sent ud og sent hjem. Hvis i planlægger korrekt, kan i undgå de værste køer. I kan også vælge barer hvor man kommer gratis ind, så i kan prioritere at bruge penge på drinks.

Derhjemme

De bedste aftener begynder altid hjemme hos nogen, inden turen går videre. I kan mødes hos én og nyde nogle kolde øl fra køleskabet tidligt på aftenen og spille kort indtil benene bliver rastløse og det er tid til at tage bussen eller gå til aftenens første destination, der helst skal være en bar. Mens i endnu er derhjemme kan i finde sjove spil på nettet, der kan få aftenen i gang. Pak drinks i laver hjemmefra i flasker, så i har noget at drikke på vejen.

Ude

Når i ankommer til baren, skal i prøve at få fingrene i et bord, der kan blive jeres tilholdssted den næste times tid. Bestil kun shots hér og vent til i forlader stedet med at smutte ind i et supermarked lige inden de lukker og køb noget alkohol til deling. Efter en lille times tid kan i smutte videre (og drikke jeres køb på vejen) til en klub, hvor i kan være til det bliver kedeligt. Tredje gang kan i tage videre og oplev de bedste strippere i København, hvor i kan købe drinks. Afslut turen med noget mad, så i ikke vågner med hovedpine dagen efter og sørg for at alle har et sted at overnatte eller kommer godt hjem til sidst.