Sådan forbereder du dig inden din familierejse

Der er ikke noget som en god og behagelig rejse, hvor du kan slappe af og lade op sammen med din familie. Det er rigtig rart, lige så snart du er afsted, men til gengæld er der som regel en del planlægning, der skal gøres optil.

Men hvordan forbereder du bedst muligt din næste familierejse?

Vær opmærksom når du booker fly

Du skal naturligvis vælge en flyafgang, der passer til dit budget, dit rejsetidspunkt osv. Men derudover er det alligevel værd at undersøge nogle forskellige ting hjemmefra, før du booker din flyafgang.

Det kan f.eks. være rart at vide, hvor meget benplads der egentlig er på det fly, du vælger. Det betyder måske ikke så meget, hvis du kun flyver i et par timer, men hvis du skal med et fly til Thailand el.lign., så betyder det meget. Derudover kan du også sikre dig, at du og resten af din familie bliver placeret samlet i flyet. Det er nemlig ikke alle flyselskaber, der giver samlede sæder med automatisk.

Sørg for underholdning til de mindste

Det kan være hårdt og trættende for voksne at rejse i lang tid, men det kan være endnu hårdere for børn. Derfor er det en god idé at tænke på, hvordan du bedst muligt holder de mindste på rejsen underholdt. Det kan f.eks. være med film, malebøger, tegneserier, spil el.lign.

Pak din toilettaske i god tid

Både børn og voksne kan lige pludselig blive syge. Derfor er det altid en god idé at have noget medicin med. Ligeledes er det uundværligt med en god solcreme, aftersun og fugtighedscreme.

Det er smart at gå i gang med at pakke en toilettaske med alt nødvendigt i god tid, så du ikke glemmer noget. Det er nemlig ofte sådan nogle ting, du nødigt vil undvære på en rejse.