Ferieplanlægning

ferieplanlægning

Hvad vil I på ferien?

Som en vundet lottokupon, der skal indkasseres i den modsatte ende af landet, kommer ferieplanlægning også som en gave og forbandelse i et. Det er rart at få, men det kræver en masse forberedelse, planlægning, afklaring, sikring af fridage, og økonomisk gennemgang.

I denne lille artikel, ser vi på ferieplanlægning og dens oversete tidsrøvere

Hvad har I råd til?

En skitur på Antarktis, eller de canadiske bjerge kunne jo være en ganske formidabel oplevelse. Men med frygt for at skulle sælge hus, hjem og indre organer er det nok ikke den bedste løsning for de fleste. Så derfor, inden I overhoved begynder at se på, hvor I vil hen, så sørg at afklar, hvad I har råd til. Det sparer jeg er for mange skuffelser, når I kommer på en god idé, som jeres økonomi og fornuft (de to er et stærkt makkerpar) er uenig.

Har I aftalt det med arbejdspladserne?

Hvornår kan I rejse? Det afhænger oftest af børnenes skoleferie, såvel som jeres egne ferie. Husk at indmelde det til jeres chefer, så de kan sende videre til HR personalet. Mange af disse arbejder med HR systemer Danmark, der er opsat efter danske arbejdsforhold, hvor industriferien er den mest populære tidsperiode at tage på ferie. HR afdelingen har et ønske om at skabe en stærk motivation af arbejdere. For at alle føler sig hørt, arbejder de med en HR løsning, så de har overblik over, hvor mange fridage, afspadsering og sygedage du har haft, og nemmere kan give dig fri de dage, du ønsker.

Færre billeder – flere hukommelsesbilleder

Ferie med familie er bedst, når ens smartphone ligger i lommen eller tasken. Husk at digitale billeder ofte drukner i mængden. Tag færre billeder, og sørg for at være mere tilstede, og brug mere tid på at tænke over, hvad du ser, end at filme, hvad du ser, så du kan vise det til andre, når I kommer hjem.

Med det sagt, så ønsker vi jer en fremragende ferie.