Skal du holde rund fødselsdag?

Det er helt specielt, når man fylder rund. Det er starten på et nyt årti i dit liv. Der er en underlig forventning om, at man bliver mere voksen, når man kommer til et nyt årti i sit liv. Dette er ikke altid tilfældet – man er jo kun så gammel, som man føler sig. Uanset hvad, så er det en stor begivenhed at have rund fødselsdag, så det skal selvfølgelig fejres med en stor fest!

Her kommer en lille guide til, hvordan du får den bedste runde fødselsdag, lige meget hvor gammel du bliver:

Sted
Hvor skal festen afholdes? Skal du leje et lokale eller har du plads hos dig selv? Det er i hvert fald en rigtig god ide at kigge efter et sted i god tid, så du sikrer dig, at du har et sted at holde festen. Ved at være ude i god tid, kan du nok også spare penge, fordi du ikke er nødsaget til at tage det dyreste lokale, men har tid til at finde et, som passer til dit budget.

Pynt
Pynt skal der til, når man skal holde rund fødselsdagsfest – og masser af det! Der kan simpelthen ikke være for meget fødselsdagspynt! Pynt lokalet op med massevis af balloner, guirlander, konfetti, flag og meget mere. Med en masse pynt giver du den helt rigtige feststemning til at holde en helt perfekt fødselsdag – lige meget hvilken alder du har.

Mad og drikke
Skal dine gæster spise til festen? Hvad skal I have? Skal du lave maden selv eller skal den bestilles? Det er nogle spørgsmål du skal overveje i forhold til maden til din fest. Du skal især overveje dette i forhold til dit budget og din tid. Har du ikke det største budget, kan du med fordel lave noget af maden selv, og bestille det sidste. Du kunne for eksempel selv lave en nem forret og en nem dessert – disse kan nemlig oftest laves i forvejen – og så kan du bestille hovedretten.

I forhold til drikkevarer er det helt op til dig, hvad du har lyst til, at I skal drikke. Man går aldrig galt i byen med vin, øl, cider og sodavand – men vil du handle ind til forskellige drinks, kan du også sagtens gøre dette. Det kommer helt an på dit budget til festen.