Gode råd til manden der rejser meget

Hvis du er meget eventyrlysten, er du helt sikkert også en, der rejser meget. Det kan være, at du indimellem føler, at du faktisk ikke har mulighed for at rejse nok. Det kan der være flere årsager til. Der er jo mange ting, der skal hænge sammen på kryds og tværs for, at man kan tage ud og rejse hyppigt.

Noget af det første man tænker på i forbindelse med rejser, er økonomi. Der skal være et økonomisk overskud til, at man kan tage på de mange fede ferier. For at få økonomien til er spille, er det vigtigt, at man er god til at planlægge. Du er nok nødt til at indse, at rejser kun kan ske, hvis du er på forkant og planlægger efter dem.

 

Måske er du nødt til at give afkald på nogle af dine ejendele. Det kan nemlig give penge i rejsekassen, hvis du vælger at udleje din bolig, mens du er væk. Hvis du bor inde i byen, kan det måske betale hele din rejse, hvis du er heldig. Men det kan være et arbejde for dig, når nogen skal flytte ind i din bolig. Der er mange ting, der skal fjernes fra skabe, og derfor er det faktisk nemmest for dig, hvis du lever lidt minimalistisk, og ikke ejer mange ting.

 

Hvis du elsker at rejse i længere tid ad gangen, er det allerbedst at lease en bil. Du kan for eksempel lease en Mercedes, og nyde den, når du er hjemme fra rejser. På den måde er du ikke bundet af en bil på samme måde, som hvis du ejer. Du kan med leasing for eksempel være væk i et år, komme hjem i to mens du leaser en bil, og tage af sted igen.