Hold din tekniske sans i live

Hvis du ikke holder din tekniske sans ved live, risikerer du, at du helt mister overblikket.

Nogle gange finder du måske dig selv fnyse over konens, din mors eller din fars tekniske evner. De har måske enten svært ved at benytte deres iPhone, IPad eller computer – eller også har de slet ikke ting af sådan kalibre, fordi de ikke kan finde ud af at bruge det.

I sådanne tilfælde er det vigtigt at huske, at disse mennesker måske kommer fra en anden tid, hvor teknologien ikke var som i dag. Og så er det virkelig ikke underligt, at de oplever problemer med at forstå de elektroniske devices.

Det kan blive dig, der om 30 år sidder og ikke kan finde ud af de nyeste elektroniske gadgets, fordi den elektroniske højudvikling er så eminent hurtig, at du ikke kan følge med.

Derfor er det superessentielt, at du holder din tekniske sans ved live. Det går ikke, at du sidder for meget fast i de samme mønstre, og insisterer på at købe den samme Smartphone, fordi du synes, den er nem at håndtere. I stedet bør du kaste dig ud i nogle nye og anderledes designs, så du fornemmer, hvordan det er at have dem i hænderne og bruge dem.

 

Det gælder også på kontoret. Her kan du for eksempel skaffe dig en mousetrappe og prøve, hvordan det er. Så undgår du at fremstå uintelligent, når du bliver præsenteret for en mousetrappe på en ny arbejdsplads.

 

Hvis du ikke allerede i dag holder dig opdateret på elektronik, risikerer du slet ikke at kunne administrere elektroniske apparater om 10 år. Skynd dig at undersøge det nyeste inden for elektroniske devices på markedet. Så undgår du at falde i boomer-fælden, som så mange andre middel-aldrende mænd og kvinder.