Housewarminggaven til manden, der elsker at nørkle med gadgets

Er din ven, bror, kollega eller bekendte netop flyttet ind i en ny bolig? Skal vedkommende snart holde housewarming? Og straks starter gaveræset – for hvad skal du mon give til manden, der har alt? Hvis han elsker at nørkle med ting og sager, kan du kigge lidt nærmere på gadgetsverdenen. I denne artikel får du tre tips til gadgetsgaver:

Massagepistol – med mange funktioner

Ømme muskler kan sagtens opstå efter en større omgang flytning af flyttekasser, tunge møbler og mange timer med malerpenslen. Så hvorfor ikke give ham en gave til kroppen? Faktisk findes der en gadget på markedet, som kan yde massage ganske let og effektivt. Med en massagepistol kan din nære få en dybdegående og afslappende massage. Med en massagepistol bedste kan han indstille den med seks forskellige massagehoveder. Så der er altså rig mulighed for at få en skøn og god massage lige efter hans behov.

Drone – til en overkommelig pris

Er din ven, far, kollega eller bekendt til lidt mere avanceret teknologi, og interesserer han sig desuden også for fotografi? I så fald kan en drone være et godt bud. De kan faktisk også fås til en rimelig overkommelig pris – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Men en drone får han mulighed for at lave nogle helt unikke fotografier og videooptagelser. Desuden er det også en sjov gadget at fjernstyre.

Bryg din egen øl

Hvis din ven, far, kollega eller bekendte er knap så meget til de teknologiske gadgets, så frygt ej. For faktisk kan han også få lov til at brygge sin helt egen øl. Hos flere forretninger og onlinebutikker kan du nemlig købe sæts med de produkter og remedier, der skal bruges til at lave sit helt eget ølbryggeri – i lille udgave, naturligvis. Er han nu ikke til øl, kan det også lade sig gøre med andre typer af alkohol.